Robust som vestkysten

Fra det stille Vadehav i syd til de brusende bølger i nord. Stejle skrænter og bløde sandklitter. Stilhed og storm. Den danske vestkyst er helt sin egen - og dét er danske Orloff Watches en hyldest til. 

shop her

Hjælp os med at fjerne plastik fra havet

Vestkysten er intet uden Vesterhavet, og derfor føler vi et ansvar for at passe på ikke kun Vesterhavet, men verdenshavene generelt. Af den grund arbejder vi sammen med danske ReSea, og det betyder, at for hver gang der bliver købt et ur, fjerner vi 10 plastikflasker fra havet svarende til urets vægt.

Derudover har vi brugt meget tid og mange ressourcer på at udvælge miljøvenlige materialer til emballagen af urene. Emballagen har fået det anerkendte FSC-certifikat (Forest Stewardship Council), hvilket betyder, at emballagen er produceret med omtanke for natur, dyr og mennesker i skove. Eksempelvis har vi erstattet den klassiske uræske, der typisk produceres i plastik, med en uræske lavet af genbrugspap. 

10 fjernede plastikflasker og miljøvenlig emballage alene løser naturligvis ikke den store plastikproblematik, vi står overfor i dag. Men det er et lille og vigtigt skridt i retningen mod et plastfrit hav, og vi håber, at du har lyst til at tage det skridt sammen med os.